Nu in verkoop:  twee-onder-een-kaphuizen aan het water,  twee-onder-een-kaphuizen en herenhuizen aan de groene laan Verreweg.

Rietkraag | Wilgenrijk - Maassluis

Groen & waterrijk wonen

14 twee-onder-een-kaphuizen aan het water
8 twee-onder-een-kaphuizen en 9 herenhuizen aan de groene laan Verreweg

Natuur, geborgenheid & bijzondere architectuur

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk, Maassluis. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan.
 
De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Rietkraag een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.
 
De huizen op Rietkraag zijn gelegen aan hofjes, parken of aan de waterkant. Hierdoor beleef je op Rietkraag de seizoenen, zoals ze zijn bedoeld. Fluitende vogels, ruisend riet aan de waterkant en prachtige bomen die massaal meekleuren met de herfst en winter om in de lente weer tot bloei te komen.
 
Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Rietkraag.

Verkoop is gestart

Heeft u interesse in een huis op Rietkraag?

 

Menu